Välkommen

Roligt att du ville titta in i mitt liv!

söndag 31 oktober 2010

Sen kväll

En händelserik lördag har det varit hos stora familjen idag. I morse var det dags för blodspårskurs och det var inte helt friktionsfritt. Som tur är så har jag en god vän på samma kurs och det gjorde det lite bättre. Nu har vi iallafall bestämt oss för att inte gå fler kurser hos den instruktören. Det är som M säger; Vuxenskäll är inte bra.

Väl hemma var det dags för stora flytten. Det gick bra, även om det var lite väl tungt att baxa pianot genom hallen och ut i förrådet..Nu ligger A i sin säng i sitt lilla lilla rum och ser riktigt riktigt nöjd ut. Ett nytt och inte helt oväntat problem är bara att nu är K rädd när hon nu ligger ensam i sitt rum! Ojoj vad gör man?

De små var ute på gården och skrämde upp alla snälla pensionärer. A var klädd som en konditor (var inte det en sällsynt trevlig dräkt i halloweentider?) och M var någon typ av vampyrhäxa. Riktigt söta var de..och mycket godis fick de med sig hem.
De stora flickorna var på bio och såg The last airbender i 3D. Biljetterna var en vinst från Nickelodeon.

Vår femtonåring är ute fortfarande, och klockan är precis midnatt! Detta är första gången han är det. Jag ringde honom just och då var han hos en kompis, det är ju iallafall bättre än att gå runt i stan som jag var rädd att han gjorde. Usch, det är svårt det där med gränser,  vad som rimligt och inte.
Av denna anledning:


Dagens ordspråk:
Små barn - små bekymmer. Stora barn - stora bekymmer.
-Mycket klok människa


Bry dej om!

2 kommentarer:

  1. Det här med att flytta runt barnen och byta innehåll i rummen känner jag igen :o). Även vi har flyttat och bytt ofta på sista tiden.

    Snart är det ytterligare ett byte på gång och jag älskar att planera! Maken däremot muttrar mest :o)

    Trevlig söndag!

    SvaraRadera

Jag blir glad för en hälsning från DEJ!