Välkommen

Roligt att du ville titta in i mitt liv!

onsdag 5 januari 2011

Lite bättre

Idag känns livet lite roligare. Jag mådde riktigt dåligt igår, fy för magsjuka. Är inte riktigt bra än, så det får bli en mellandag med lagom aktivitet.

Det snöar IGEN. Vilken vinter. Barnen var ute till tio igår och grävde i snön utanför huset. Nu sitter de hos farmor och skriver en tidning som tydligen kommer att bli något alldeles extra.
Snö är fint, men ställer till ganska mycket problem för oss. Min M som sitter i rullstol har nästan ingen möjlighet att ta sig fram överhuvudtaget. Minsta snövall är ett jättehinder. Lille A, som också han använder rullstol för att ta sig fram, har det lika svårt. Men det är nog ändå värst för den som måste köra sin stol själv. Man blir väldigt utlämnad när man vet att man kan fastna på en snödriva var som helst.  Dessutom har vi ju ingen bil och det blir lite opraktiskt. För det mesta går det bra ändå, och vi får alltid låna av en snäll släkting när vi behöver, men det är jobbigt att inte kunna klara sig själv.

Granen fick lämna oss idag. I själva verket hade den nog lämnat oss för en tid sedan, för när vi var klara fanns det fler barr på golvet än på granen utanför. Lika tråkigt arbete varje år, men plastgran är nog inget alternativ ändå.
In med vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir glad för en hälsning från DEJ!